Veel õnnitlusi!

Ülle Valvar:

Armas Händikas!
Palju õnne meile kõigile!
Vaatamata sellel, et olen “pidevalt trellide taga”, olen ikka koos teiega.
Vaprust paljudeks aastateks!
Ja üksteisest hoolimist ja inimlikku armastust!
Teie Ülle
Kairi Rohtmets:

Palju õnne! Tahaksin väga olla taas vähemasti vahel koos teiega. Händikäpp on palju andnud paljudele meist. Tunneme ühendust üksteisega!

Kairi

 Sven Kõllamets:

 

Hea Händikäpp,

Soovin teile kõigile mõnusat sünnipäevanädalat!

Loodan, et teie kõigi ümber on palju põnevaid inspireerivaud hetki, kellega koos kogeda ägedaid positiivseid hetki. Ma ärkan igal hommikul tundega, et maailm on ikka üks ütlemata põnev paik ja viinud mind kokku inimestega, kellel on silmis sära ja kes tegutsevad mõne lahenduse nimel.

Olen teilt palju õppinud, loodetavasti olen ma teile ka midagi hääd suutnud vastu anda ja ikka meenutan koostehtut ja kogetut hea sõnaga. Kindlasti kohtume ja saan teile (liikmetele, juhatusele, toetajatele) tere öelda.

Meeldejäävat tähistamist,

Sven K.